VORES FROKOSTMENU

Fra havet

VI ÅBNER IGEN TIL PÅSKE 2022

Smørstegt fiskefilet
med hjemmelavet remoulade, agurk og fennikel marineret i soldressing, vores rugbrød og smør

140 KR.

Stjerneskud
med stegt og dampet fiskefilet, håndpillede rejer, mayonnaise, rød dressing på grillet sigtebrød

170 KR.

Koldrøget laks
på grillet sigtebrød, avocado, friskostcreme, tomat og grøn salsa

155 KR.

Håndpillede rejer
med æggecreme, agurker krydderurter på vores smørstegt sigtebrød

160 KR.

VORES FROKOSTMENU

Sild på Skipperly

Stegte sild
i kryddermarinade rødløg og forårsløg

80 KR.

Gammeldags modnet hvid sild
med karrysalat, løg, kapers og æg

80 KR.

Hjemmelavet kippers
med pocheret æg, peberrod og friske forårsløg

80 KR.

Karrymarinerede sild
med karrysalat, løg, kapers og æg

80 KR.

Brantevik sild
med creme fraiche og løg

80 KR.

Dagens 2 slags sild
med tilbehør

150 KR.

Skipperly’s store sildebord
5 slags sild med diverse tilbehør. min. 2 personer

235 KR.

pr. person
Til alle sild serveres der vores eget rugbrød, krydderfedt og smør

VORES FROKOSTMENU

Det med kød

Æggekage
med saltet flæsk, tomater, agurk, purløg, rugbrød, vores rødbeder og sennep. min. 2 personer

140 KR.

pr. person
Lammedeller
med rødbedesalat og lun kartoffelsalat

140 KR.

Salat med kyllingebryst
med bagte tomater, nye kartofler, oliven crumble og stegt kyllingemayo

155 KR.

Gl. Ole
med timiansky, radiser, rødløg og rom

80 KR.

VORES FROKOSTMENU

Til de små

Pasta bolognese
med grøntsagsstænger

95 KR.

Fiskefilet
med remoulade, grøntsagsstænger og rugbrød

95 KR.

Dessert

Dagens kage

45 KR.

Samsø æblekage
med ribsgele og flødeskum

45 KR.

Fyldte chokolader
3 stk.

45 KR.

Varme drikke

Sort kaffe

25 KR.

Cappuccino, Latte, Cortado og lign.

40 KR.

Espresso

30/40 KR.

Te

30 KR.

Varm kakao
med flødeskum

40 KR.

Irsk kaffe

75 KR.

Skippers Grog
med kandispind og citronskal

75 KR.

VI ÅBNER IGEN

TIL PÅSKE 2022

BORDRESERVATION

86 59 10 18

Copyright © 2021 // Restaurant Skipperly