VORES FROKOSTMENU

Fra havet

KL. 11.30 - 15:00

Smørstegt fiskefilet
med hjemmelavet remoulade, agurk og fennikel marineret i soldressing, vores rugbrød og smør

150 KR.

Stjerneskud
med stegt og dampet fiskefilet, håndpillede rejer, mayonnaise, rød dressing på grillet sigtebrød

175 KR.

Håndpillede rejer
med æggecreme, agurker krydderurter på vores smørstegt sigtebrød

160 KR.

VORES FROKOSTMENU

Sild på Skipperly

Stegte sild
i kryddermarinade rødløg og forårsløg

85 KR.

Gammeldags modnet hvid sild
med karrysalat, løg, kapers og æg

85 KR.

Hjemmelavet kippers
med pocheret æg, peberrod og friske forårsløg

85 KR.

Karrymarinerede sild
med karrysalat, løg, kapers og æg

85 KR.

Brantevik sild
med creme fraiche og løg

85 KR.

Dagens 2 slags sild
med tilbehør

160 KR.

Skipperly’s store sildebord
5 slags sild med diverse tilbehør. min. 2 personer

235 KR.

pr. person
Til alle sild serveres der vores eget rugbrød, krydderfedt og smør

VORES FROKOSTMENU

Det med kød

Æggekage
med saltet flæsk, tomater, agurk, purløg, rugbrød, vores rødbeder og sennep. min. 2 personer

160 KR.

pr. person
Lammedeller
med rødbedesalat og lun kartoffelsalat

150 KR.

Stor tartelet
med røget kylling, forårsløg, jordskokker og tyttebær

155 KR.

Gl. Ole
med timiansky, radiser, rødløg og rom

80 KR.

VORES FROKOSTMENU

Til de små

Pasta bolognese
med grøntsagsstænger

95 KR.

Fiskefilet
med remoulade, grøntsagsstænger og rugbrød

95 KR.

Dessert

Dagens kage

50 KR.

Samsø æblekage
med ribsgele og flødeskum

50 KR.

Fyldte chokolader
3 stk.

55 KR.

Varme drikke

Sort kaffe

30 KR.

Cappuccino, Latte, Cortado og lign.

45 KR.

Espresso

40/45 KR.

Økologisk The

40 KR.

Varm kakao
med flødeskum

45 KR.

Irsk kaffe

80 KR.

FROKOST KL. 11.30 – 15:00

AFTEN KL. 17:30 – 21:00

BORDRESERVATION

86 59 10 18

Copyright © 2022 // Restaurant Skipperly