VORES AFTENMENU
Forretter
KL. 17:30 - 21:00
Laks
Citron/peber rimmet Færøsk laks med rygeost, rugbrød og frisk peberrod
135 KR.
Kylling
Ragout af kylling med hjemmelavet pasta og frisk trøffel
135 KR.
Rødbede
Skipperlys Borsjtj anno 2024
VORES AFTENMENU
Hovedretter
Fisk
Skindstegt kulmulle med muslingeskum samt saute af spidskål, skvaderkål og pakchoy
245 KR.
Okse
Smørstegt Rib-eye med kryddersmør og nye salater fra Rene i Brundby
245 KR.
Gris
Langtidssteg Bertelsen svinebryst med rabarber, gulerødder og ramsløgs chiffon
245 KR.
VORES AFTENMENU
Desserter
Chokolade
Mørk chokoladekage med syltede rabarber og After Eight-is
125 KR.
Kokos
Kokos panna cotta med hvidchokolade og passionfrugt-chiffon
125 KR.
Ost
Dagens ostetallerken med surt og sprødt
125 KR.
.