VORES AFTENMENU

Forretter

KL. 17:30 - 21:00

Nye hvide asparges
Rømø rejer, etragon chiffon og sprødt

125 KR.

Jordskokke creme
med chips og sylt

125 KR.

Terrine af gris
med syltet svampe, friteret løg karse

125 KR.

VORES AFTENMENU

Hovedretter

Ribeye
med spæd salat fra Rene i Brundby samt rødvins sauce og grønne asparges fra Erik i Onsberg

245 KR.

Hopballe mølle kylling
med syltet rabarber, grillet agurk, fennikel og sky sauce

245 KR.

Dagens fisk
Serveret på frikasse med asparges , forårsløg og pak choi

245 KR.

VORES AFTENMENU

Desserter

Hvid chokoladekage
med blodappelsinsorbet og chokolade ganache

105 KR.

Rabarbermousse
med sorbet og havre crumble

105 KR.

Havgus fra Arla Unika
på smørstegt rugbrød og fennikel kompot

105 KR.

3 RETTER 425 KR.

FROKOST KL. 11.30 – 15:00

AFTEN KL. 17:30 – 21:00

BORDRESERVATION

86 59 10 18

Copyright © 2022 // Restaurant Skipperly