VORES AFTENMENU

Forretter

VI ÅBNER IGEN TIL PÅSKE 2022

Svampe bouillon
med rimmet kammuslinger og tuille

115 KR.

Foie gras terrine
med andekråser, brioche og frugt fra haven

115 KR.

Rørt fransk tatar
med chips, karse og æggeblomme

115 KR.

VORES AFTENMENU

Hovedretter

Beef Wellington
med jordskokker, svampe og kraftig sauce

245 KR.

Ballotine af kanin
med selleri i forskellige strukturer og skysauce

245 KR.

Dagens fisk

245 KR.

VORES AFTENMENU

Desserter

Tarte tatin
med hasselnødder og vaniljeis

105 KR.

Chokolade og havtorn
på flere måder

105 KR.

4 slags europæiske oste
med sødt og sprødt

155 KR.

2 RETTER 320 KR.

3 RETTER 395 KR.

VI ÅBNER IGEN

TIL PÅSKE 2022

BORDRESERVATION

86 59 10 18

Copyright © 2021 // Restaurant Skipperly