VORES AFTENMENU

Forretter

KL. 17:30 - 21:00

Laks
Citron/peber rimmet Færøsk laks med rygeost, rugbrød og frisk peberrod

135 KR.

And
Terriné af foie gras serveret med brioche og solbær kompot

135 KR.

Skipperlys Borsjtj anno 2024
Langtids tilberedt rødbede, pure på rødbede og hindbær, gedeost fra tebstrup samt  suppe på bacon

VORES AFTENMENU

Hovedretter

Fisk
Skindstegt kulmulle med muslingeskum samt saute af spidskål, skvaderkål og pakchoy

245 KR.

Okse
Smørstegt Rib-eye med kryddersmør og nye salater fra Rene i Brundby

245 KR.

Gris
Langtidssteg Bertelsen svinebryst med rabarber, gulerødder og ramsløgs chiffon

245 KR.

VORES AFTENMENU

Desserter

Chokolade
Mørk chokoladekage med syltede rabarber og After Eight-is

125 KR.

Kokos
Kokos panna cotta med hvidchokolade og passionfrugt-chiffon

125 KR.

Ost
Dagens ostetallerken med surt og sprødt

125 KR.

.